Spring til indhold

Boligorganisationen Tårnbyhuse overtager OK-Fondens byggeri

31 almene ældreboliger på Præstefælledvej 3-11 i Tårnby Kommune skal bygges færdig af Boligorganisationen Tårnbyhuse. Byggeriet er oprindeligt igangsat af OK-Fonden bl.a. i samarbejde med Tårnby kommune. En konkurs hos entreprenøren betød dog, at projektet gik i stå – og OK-Fonden ønskede ikke at prioritere deres indsatser anderledes. Efter at have sikret sig, at økonomien er bæredygtig for organisationen, har Boligorganisationen Tårnbyhuse overtaget ansvaret for at færdiggøre og drive de almene ældreboliger fremadrettet. Boligorganisationens formand fortæller, at projektet ligger i forlængelse af boligorganisationens andre aktiviteter med at bygge boliger til unge og familier. Det skal samlet bidrage positivt til udviklingen i Tårnby Kommune, ved at sikre at der er gode steder at bo som også er til at betale for et bredt udsnit af borgere.

Læs hele pressemeddelelsen

Skip to content