Spring til indhold

Arrangement for alle Tårnbyhuses fantastiske frivillige

Kære dig som er frivillig i Tårnbyhuse.

Du er hermed inviteret til frivillig-aften torsdag d. 25. januar 2024 kl. 17.00 i Tårnbyparkens festhus på adressen Tårnbypark Alle 26, 2770 Kastrup.

I er en masse personer, som lægger energi og kræfter i bestyrelsesarbejde, klubber, fællesarrangementer- og aktiviteter, cykling og meget mere. Alt det her kan kun løbe rundt og lade sig gøre, takket være jeres frivillige hænder. Vi vil igen i Tårnbyhuse gerne hylde jer frivillige og holder derfor en festmiddag kun for jer.

Er du frivillig i Tårnbyhuse – sidder i en afdelingsbestyrelse, eller på den ene eller anden led er med til at få noget klub/aktivitet/arrangement til at køre rundt i Tårnbyhuse – så er du inviteret og må meget gerne melde tilbage om du er interesseret i at deltage senest d. 16. januar 2024.

Måden du tilmelder dig på, er ved at skrive en mail til Boligsocial medarbejder Rebecca på mailadressen: boligsocial@taarnbyhuse.dk omkring din tilmeldelse til arrangementet, navn og funktion som frivillig.

Vi glæder os til at se jer!

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Hent invitationen som PDF fil

Skip to content