Spring til indhold

Новий розділ на сайті для українців

Boligorganisationen Tårnbyhuse har oprettet en hjemmeside sektion på ukrainsk for ukrainske beboere, der bor i selskabets lejligheder.  Her kan du finde information om boligselskabet, om reglerne for affaldssortering, om aktiviteter og klubber, der er tilgængelige for beboerne, samt kontaktoplysninger om, hvor de skal gå hen, hvis der kan opstå problemer under opholdet og meget mere.

Vi tager forbehold for mulige fejl i oversættelsen til ukrainsk.

Житлова компанія Tårnbyhuse створила веб сторінку украінською для украінців, які проживають в квартирах компаніі.  Тут ви можете знайти інформацію про житлову компанію, про правила сортування відходів, про гуртки і клуби доступні для мешканців, а також контактну інформацію про те, куди звертатися у разі проблем, які можуть виникати під час проживання та багато іншого.

hjs1-2
hjs2_2
Skip to content