Spring til indhold

Performance Festival 2022

Klaus Bach er formand for Kultur- og Fritidsudvalget, medlem af Bygge- og Ejendomsudvalget, medlem af Børne- og Skoleudvalget samt medlem af Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget kikkede forbi performancefestivalen torsdag.

OM FESTIVALEN

Performancen har titlen “Vi arbejder hjemmefra i dag” og er skabt af gruppen Proletar Teater og er inspireret af den måde, vi oplevede isolation på under coronakrisen. Det er en form for leg, der kræver interaktion med beboerne fra Tårnbyparken og alle er velkomne til at kikke forbi de unge mennesker med drikkevarer, mad, bøger, cigaretter mv. Som billederne viser er de tre entusiastiske ´teltboere´ bosiddende på græsplænen foran fælleshuset i Tårnbyparken på et areal på omkring 2×2 m. Reglerne for legen er, at performerne ikke må forlade deres firkant (kun for toiletbesøg).  

Proletar Teater ønsker med denne performance at undersøge, hvordan vores nabolag og fællesskab har ændret sig efter coronakrisen, og hvor meget vi kan hjælpe hinanden, når alt brænder på. Hvilken verden eksisterer efter COVID? – Festivalen slutter fredag den 17 juni

Josefine er rejst fra Odense – i selskab med Nicolai – Tårnbyhuses nye boligsociale medarbejder

Patrick er pædagogstuderende fra Vejle

Amalie er tjener

Frisk svensk teatergruppe

Skip to content